4 man in de top 20! Hoek van Holland – Den Helder

Een zacht briesje in de rug, laag water en een heerlijk zonnetje bij de start: Perfecte omstandigheden voor ’s Werelds langste strandrace Hoek van Holland – Den Helder. Of toch niet? …  Het strand lag er bijna over het hele parcours slecht bij, waardoor deze editie van HvH-DH toch weer een behoorlijk zware werd! Met een 6e plaats voor Sven, een 15e plaats voor Bram, een 18e plaats voor Roy en Henk die als 20e over de streep kwam hadden we vandaag evengoed 4 renners in de top 20!

header

Jos reed een hele sterke race en werd eerste 60+’er (65e overall!) en ook Sem (88e), Aart die na 2 lekke banden alsnog als 130e over de streep kwam rollen en Jacco (148e) reden een sterke wedstrijd.

Bedankt Cas, Noami, Henke, Jaap & Rolf voor de verzorging!

Lees hieronder de reacties van onze mannen:

Sven: ”Al voor half koers met 6 man vooruit waarvan 3 man van de Koga ploeg. Met benen die tegensputterde door kramp en het ploegenspel zat er niet meer in dan plek 6. Iedereen die langs de kant klaar stond met een bidon voor me onwijs bedankt!”

 

Sven op kop van de achter volgende groep..

Sven op kop van de achter volgende groep..

 

Bram: “Zeer zware Hoek van Holland-Den Helder 133km over strand!  Hele tijd in de de kopgroep van 10 man, daarna toch 30km alleen gereden. Uiteindelijk toch nog een 14e plek tussen al die ‘profs’ BLIJ!”

Roy: “Jammer genoeg net de kopgroep gemist omdat iemand voor me een slinger maakte en ik van de fiets moest aan het begin.. Lang in de achtervolging en uit eindelijk toch nog als 18e over de meet gekomen”

Henk: “Wat een zware strand race vandaag ( of lag dat aan mij? ). Veel zacht strand en veel door het zeewater. Na een traditionele slechte start toch nog op kunnen stomen naar de 20ste plaats. Best tevreden mee, veel meer zat er niet in. “

Jos: Ben super tevreden in zo’ n korte tijd na een heftige blessure, dit was mijn laatste editie en dat wilde ik mooi afsluiten.. Misschien ooit nog eens voor fun! Uiteindelijk gefinisht als 65e overall en als eerste 60+’er!”

Jos

Sem: “Niet mijn dag: Uitrijden was het hoogst haalbare, volgende keer hopen op meer. ;-)…”

Aart: “Stond niet echt gunstig in het startvak dus moest toen ik eenmaal op het strand was gelijk in de achtervolging.Pas bij Wijk aan Zee kwam ik in een lekker groepje te rijden die allemaal wilde koersen. Helaas daarna 2 keer lek gereden..”

Jacco “door het slechte strand veel door het water gefietst Ruim een half uur langer over gedaan dan vorig jaar! Helemaal gesloopt.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s