Bram de Waard

Naam: Bram de Waard
Geboortedatum: 26-01-1978
Woonplaats: Petten aan Zee
Hobby: Fietsen,van alles en nog wat…(lekker studderen met m’n 3 jongens)
Sportverleden: Fietsen/voetbal/reddingsbrigade petten(zwemmen)
Categorie: Masters 30+
Lengte: 183cm
Gewicht: 77kg

bram

Hallo, mijn naam is Bram de Waard uit Petten. Ben getrouwd met Nicole de Waard, en ben de trotse vader van 3 stoere jongens.Toine 10/ Luca 6/ Vinn 3jaar.

Mijn eerste echte fiets kreeg ik van mn opa; een BMX daar zal ik wat op gefietst hebben…Een paar jaar later kreeg ik een racefiets van hem, tsjee wat ging dat ineens hard! Toen ik naar het voortgezet ondewijs ging, deed ik dat altijd op de fiets. Elke dag van Petten naar Bergen(BSG), goed voor een flinke basisconditie. Aangezien mijn fiets veel gebruikt werd, kwam ik regelmatig bij Beukers!!! Op een gegeven moment vroeg Marcel of ik niet op zaterdag bij hem wilde komen werken; en zo raak je dus uiteindelijk echt aan het fietsen…

Mijn eerste wedstrijden reed ik toen ik een jaar of 15 was tussen de grote mannen(tour de lasalle), ook mn eerste strandrace reed ik al in 1993 van wijk aan zee naar den helder geloof ik..

Hierna ging ik voor Alcmaria Victrix bij de junioren rijden, ik reed veel critiriums door heel Nederland (op mn cannondale gesponsord door beukers) en bijna altijd top 10/ of podium. Ook nog een keer 2e op t NK baanwielrennen te Alkmaar. Daarna heb ik ook nog bij BRC Kennemerland gereden en in de Noord-Hollandse selectie [willem de koekoek] gezeten.

Hierna altijd wel een beetje blijven fietsen, maar op n lager pitje…

In 2008 8x Alpe de huzes
2009 9x Alpe de huzes

Ongeveer 3 jaar terug weer wat fanatieker gaan fietsen, mede door dat de kinderen bij DOK gingen atb’ en…

De afgelopen jaren waren weer goed met onder andere onderstaande uitslagen:

1e Callantsoog on Wheels( indiv. 5 uur)
1e GP Groot challenge
1e Master 30+ distr. NH Tijdrijden
Verschillende keren podium tijdens de Rabotop
7e plaats Egmond

5e plaats op het Nederlands Kampioenschap Strandrace in Petten
4e plaats Rockanje
3e plaats Dijk tot Dijk race 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s