[VIDEO] Callantsoog on Wheels 2015

Met tegenwind op het strand, zware duinopgangen, gravel, zuigende grasstroken en mooie single tracks was het gister weer een groot spektakel tijdens de 5uurs race in Callantsoog. En alsof dat nog niet genoeg was gingen we dit jaar zelfs door een banden bak & over pallets door een auto heen! Bekijk de video hier:

Met een 2e plaats voor Roy & Bram bij de duo’s en een 2e en 3e plaats voor Sem en Henk (Individueel) mogen we zeker tevreden zijn! Maar ook Jacco, die samen met gastrenner Nico Vlaming reed en Marcel & Jos reden een prima wedstrijd en finishte na een mooie battle als 10e en 11e…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s