Partners

Zonder partners geen Biketeam.nl, zo simpel is dat. Hieronder volgt een overzicht van de bedrijven die het mogelijk maken om de bikers op hoog niveau te laten presteren. Klik op de logo’s voor een verwijzing naar de websites:

 

Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. De medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een toertocht, en voorzien je dan ook graag van advies!

Milremo logo

Milremo Custom Cycling Clothing (fietskleding op maat) is een merk dat is ontwikkeld voor en door wielrenners en exclusief wordt geleverd door Shimano Europe. Milremo biedt een programma met volledig op maat gemaakte fietskleding, staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, en met het hoofdkantoor in Eindhoven streven ze naar de best mogelijke service. Zodat je zorgeloos kunt fietsen.

Gripgrablogosite

De definitie van Storm volgens de Dikke van Dale :”…een gemiddelde windsnelheid van 75km per uur over meer dan 10 minuten (windkracht 9 op de schaal van Beaufort).” Onze omschrijving van het merk Storm is: Een individuele fiets voor mensen met een bijzondere smaak. So, are you born to ride a Storm?

Lazer logo

wipin-banner

Een snackbar en een mountainbike team. Een rare combinatie? Wip-in is zeker niet zomaar een snackbar! De aardappelen van Wip-in worden in slechts 1 uur verwerkt van verse aardappelen tot vers gesneden frites om vervolgens heerlijk afgebakken in een puntzak te belanden. Gebakken terwijl u wacht en vers gesneden. En wachten hoeft niet eens… Bestellen en betalen kan namelijk ook via de Wip-in app! Ook de vers gebakken hamburgers worden altijd geserveerd met de meest verse ingrediënten. Een verantwoorde snelle snack zo bewust mogelijk bereid.. Dat is Wip-in sinds 1970. En ja ook als fietser moet dat af en toe kunnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s