Versterking voor het aankomende strandseizoen!

Versterking voor het aankomende strandseizoen!

Na enkele gastoptredens van Aart van Vuure tijdens onder andere de Salzkammergut Trophy, hebben we gister tijdens de eerste teambijeenkomst bekend gemaakt dat Aart dit seizoen als vaste rijder opgenomen in het team!

Aart:Ik ben er heel erg blij mee en het is absoluut een extra motivatie om hard en goed te blijven trainen voor het komende strandseizoen en alle andere koersen die we kunnen gaan rijden. Vanavond de eerste teambespreking gehad en daar gelijk voorzien van alles wat ik maar kan bedenken aan kleding en spullen om te trainen en wedstrijden te rijden!

Naast Aart zal ook Sem Huitema de kleuren van het Milremo-Beukers Biketeam tijdens diverse wedstrijden verdedigen. Als winnaar van 2 Rabotop wedstrijden afgelopen winter, zal Sem zeker voorin te zien zijn als ‘gastrenner’ van onze ploeg.

Sem: ‘Vorig jaar heb ik een keer een strandrace mogen rijden voor het team, en dat smaakte zeker naar meer! Zal de strandraces gaan combineren met oa Rabotop wedstrijden bij ons in de regio, erg blij om dit te mogen doen in de Milremo-Beukers kleuren!’

Welkom en succes mannen, maak er een mooi strandseizoen van!

Sem en Aart versterken Biketeam.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s