Het strandseizoen staat weer voor de deur!

Menno pakt de overwinning in Frankrijk

Het strandseizoen staat weer voor de deur! Maar we hebben natuurlijk niet stil gestaan afgelopen zomer.. Afgelopen week pakte Jos namelijk een zilveren medaille tijdens de eerste Wereld Kampioenschappen Gravel in Veneto. Naar eigen zeggen was ‘een erg sterke Zweed’ hem te snel af. Ook Marcel was aanwezig en reed in zijn eigen leeftijdsklasse een hele sterke race!

Een paar dagen daarvoor pakte Menno nog een overwinning op de mountainbike in Frankrijk. En ook Roy was deze zomer weer meer offroad te zien; Hij gaat op dit moment namelijk aan de leiding in het NL Gravelseries klassement.

Marcel en Jos in Italië

Maar er werd natuurlijk ook op de weg gekoerst. Rick was voorin te zien tijdens verschillende criteriums en Raphael heeft een mooi seizoen gereden bij de junioren. Hij mocht starten in Parijs-Roubaix en werd 2e in het eindklassement van de Acht van Bladel.

Bram was ook veel op de weg te vinden en natuurlijk werden er ook dit jaar weer hoge snelheden gehaald op zijn tijdritfiets! Robbert is na een flinke verbouwing aan zijn huis langzaam het trainen weer aan het oppakken.

Dit weekend staan Raphael, Rick, Bram en onze nieuwste aanwinst aan de start van de regio beachrace in Ouddorp (Zuid-Holland). Wie de nieuwe aanwinst is? Dat zie je zaterdag ochtend om 7:00 uur op ons Instagram account!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s