KinetiCore along the shore! Lazer is terug!

KinetiCore along the shore!

We zijn trots dat we als één van de eerste teams met de nieuwe Lazer Vento helmen gaan rijden dit weekend! Tijdens de Battle on the Beach in Engeland dragen we de helmen die de wind te snel af zijn. Maar de Vento is niet alleen supersnel, de aerohelm is ook voorzien van KinetiCore;

Dat zijn de kleine blokjes die je aan de binnenkant van de helm ziet zitten. Deze worden ook wel kreukelzones genoemd. Ze zijn zo ontworpen dat ze, door af te breken bij een impact, de klap absorberen. Geïntegreerde impactbescherming die tegelijkertijd zorgt voor betere ventilatie en een lichtere helm!

Alles over KinetiCore kan je lezen op: https://www.lazersport.com/nl/kineticore/

Snel en veilig materiaal voor onze mannen dus 💪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s