Hoek van Holland – Den Helder

Hoek van Holland – Den Helder : 135km maximaal genieten met windkracht 5/6 tegen en zacht strand!Met 5 man heen maar met 4 gestart, Robbert was toch niet fit genoeg, twijfelde lang maar was verstandig en besloot coach Jacco te helpen in de verzorging van de mannen.

Met de appeltaart van Anika aan de finish in het vooruitzicht werd er natuurlijk volle bak gereden 😀.Jos zat goed in de wedstrijd maar viel jammer genoeg halverwege uit na een botsing ( beide geen letsel gelukkig) waarbij zijn derailleur schade op liep.Marcel (57e), Bram (48e) en Barend (38e) reden bij de licentiehouders een prima koers en ook de verzorging onderweg van oa Jacco, Roy en Monique was ook perfect.

Kortom, het was weer een mooie sportdag! 📸 Arjen Schippers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s