Mooi openingsweekend voor Räphael!

Mooi openingsweekend waar Räphael zich van voren laat zien!We zijn er weer aan begonnen, na anderhalf jaar mocht ons team eindelijk het strand weer op! 😎

Met gelijk een dubbel weekend voor Bram en Räphael, die gister onze kleuren verdedigden tijdens de Regio Beachrace in Zuid Holland. Daar liet onze youngster Räphael zien weer een stuk sterker te zijn geworden; meteen 3e in de eerste race dit jaar! Ook Bram snelde naar een keurige 5e plek na de sprint te hebben aangetrokken.

Vandaag stond dan in Noordwijk de eerste “grote” strandrace op het programma. Ook daar kon Räphael zich handhaven tussen de grote mannen: 7e! Bram en Barend hebben lang bij elkaar gereden en werden uiteindelijk 44e en 65e in een sterk startveld. Ook Jos liet zien nog steeds over strandbenen te beschikken en eindigde in een mooie groep als 72e.

Marcel leek ook op weg naar een mooie uitslag maar kreeg 8km voor de finish te maken met een niet te repareren lekke band. Wel uitgereden (op z’n velg 😩) en geklasseerd als 88e. Coach Jacco kon tevreden zijn en de kibbeling na afloop smaakte goed! 😀Over 2 weken de langste strandrace dit seizoen: Hoek van Holland – Den Helder, de mannen hebben er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s