D-Day Strandrace

Coach Jacco had tijdens de D-Day Strandrace Topcompetitie wedstrijd in Castricum 5 van onze renners aan de start. Henk en Roy moesten helaas ziek thuis blijven, maar de andere mannen hadden zin in de 100% zandrace! De start verliep prima tot dat Barend met pech al snel de wedstrijd moest verlaten. Erg jammer, want zijn vorm is stijgende en hij had dat graag laten zien. Sven moest wat verder van achter starten maar wist zich snel naar de eerste groep te rijden. Door een valpartijtje raakte hij op lichte achterstand maar toch een keurige 12e plek voor hem! Bram reed ook een topwedstrijd. Het was al weer even geleden dat hij bij de eerste vijftien in een TC wedstrijd finishte, maar gister was het weer zo ver, hij “brammerde” dus naar plek 15! Jos en Marcel rijden de laatste wedstrijden een soort van koppeltijdrit 😜 en nu kwamen ze op 46&47 uit, ook voor hun de beste klassering tot nu toe in deze hoogste klasse 👍. Was weer mooi, op naar de volgende wedstrijden!

Foto’s : Remon Stroomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s