Egmond Pier Egmond

15895135_1389706807707593_9072796819018782526_n

Ruim 3500 deelnemers gisteren aan de start AGU Egmond-Pier-Egmond en onze renners hebben zich al met al goed laten zien! Met Jos en Sem ziek en Roy nog in Nieuw Zeeland, moesten Sven, Henk, Bram en Marcel het doen. Alle 4 tot aan het keerpunt goed voorin, maar toen de gaskraan opengedraaid werd kon alleen Sven de eersten volgen.

Uiteindelijk moest hij op de streep een kleine minuut toegeven op winnaar Jordy Buskermolen wat een 20e plek betekende. Een minuutje daarna volgde Henk, die een goede wedstrijd reed in dit sterke veld (34e). Bram reed zich na een wat minder goed keerpunt terug naar een 51e plek en Marcel haalde het maximale uit zichzelf en finishte als 69e. Vooraf werd er op meer gehoopt, maar zo halverwege het seizoen nog kansen genoeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s