“Bamm Bamm Bram” goed voor podium tijdens de Dijk tot Dijk race!

We zaten er de laatste strandraces dicht bij, maar nu dan toch een podiumplek voor het team tijdens de KMC Dijk tot Dijk race! Bram moest het in de sprint, van de uit 4 renners bestaande kopgroep, afleggen tegen de routiniers Tino Haakman (winnaar) en Sander Lormans (2e). Geen schande, want die zijn samen goed voor misschien wel 360 overwinningen op de weg volgens Henk….

Bram na de finish met mede Pettemers Arie en Michiel..

Bram na de finish met mede Pettemers Arie en Michiel..

Mede door prima teamwerk van Sven, Roy en Henk in de groep erachter, wisten deze 4 een voorsprong van ruim een minuut te behouden tot op de streep.

Daarachter wist Roy de sprint van de achtervolgers te winnen (5e dus) en ook Sven (11e) en Henk met een 20e plek leverden mooie prestaties!

Voor Jos en Marcel was de snelheid (tegen de 60 per uur) de eerste kilometers net iets te hoog om de eersten te kunnen volgen, maar uiteindelijk een keurige 36e (Marcel) en 42e plek voor Jos. Jacco was helaas ziek.

Volgende koers voor het team is de strandrace op Ameland, Monique en Lynn bedankt voor de verzorging en foto’s vandaag!

Quotes van de mannen:

Marcel: “ging net even te hard op de dijk voor de wind, maar gelukkig had ik mijn 2 seconds of fame, vanuit de start gedemarreerd en even op kop gezeten…haha”

Jos: “was buffelen vandaag, maar gaat per strandrace beter, ben tevreden…”

Roy: “Moest op het strand even een gaatje dichtrijden naar de eersten, maar herstelde daarna prima. Net na het keerpunt had ik het even lastig, na het wegrijden van Bram minder kopwerk gedaan en kon de sprint “bergop” nog wel winnen…Goed gevoel!”

Henk: “Best tevreden met plek 20, mooie koers en kon me goed handhaven in de achtervolgende groep…”

Bram: “Superblij eindelijk op het podium vandaag tijdens de Dijk tot Dijk Strand Race super lekker gereden! Ook als milremo-beukers biketeam super samen gewerkt/ dit smaakt naar meer…”

Sven: “11e plaats vandaag. Op de heenweg in een kopgroep van 4, terug tegenwind kwam alles terug. Ploegmaat Bram reed weg met een nieuwe kopgroep en pakte een mooie podiumplaats. Zelf in het ‘peloton’ daarachter. Knie hield zich gelukkig goed!…”

Koude wind, omkleden in de auto dus!

Koude wind, omkleden in de auto dus!

DtD 2015

Sven was goed weg na het startschot.

Sven was goed weg na het startschot.

De achtervolgende groep..

De achtervolgende groep, waarvan Roy de sprint won..

Tevreden mannen na de finish...

Tevreden mannen na de finish…

Bloemen voor Bram!

En natuurlijk bloemen voor Bram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s