BeachBattle in Wijk aan Zee

De BeachBattle in Wijk aan Zee deed zijn naam eer aan! Op een prachtig en zwaar parkoers (waarvoor hulde!) hebben onze mannen alles gegeven, met een 14e plek voor Bram (als enige van ons team in het eerste startvak) als beste resultaat. Onze andere renners hadden hoge startnummers toebedeeld gekregen (156, 159, 235 en 244) en dat bleek vandaag een nadeeltje.

Uiteindelijk strandde Jacco op plek 40: ”Voor mijn doen had ik een goede start, het was een zware wedstrijd door de harde wind, maar ik heb lekker gereden en werd 40e. Een mooie opsteker voor volgende week!”

Marcel finishte op plek 47 en Jos op plaats 56. ”Ging eigenlijk best goed, ik zat in de groep met Marcel en Jacco. Maar door het uitwijken van een renner kwam ik ten val. Jammer dat de start zo chaotisch was waardoor veel mannen geen mooie klassering konden rijden, maar verder een mooi evenement. Veel gedaan om er iets aparts van te maken.”

Henk kreeg helaas een DNF achter zijn naam, lek gereden op weg naar de kop van de koers. Toch mooie prestaties mannen, op naar volgende week in Noordwijk! (foto Rob Duin )

Rob Duin

Bram in actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s