Rabotop Schoorl & Brouwersdam

Afgelopen weekend splitsten de mannen zich op: Jos en Sven gingen zaterdag naar de strandrace op de Brouwersdam en de rest van het team stond zondag aan start in Schoorl.

Sven had naar eigen zeggen geen topdag, miste de kopgroep, maar werd evengoed nog 9e. ”Soms heb je van die dagen dat het allemaal niet zo wil, vandaag was er zo één. 9e bij Strandrace Brouwersdam.” Terwijl Jos daarentegen zijn goede benen langzaam weer lijkt terug te vinden! ”38e plaats tevreden lekker gebuffeld, lange tijd met Johnny Hoogerland gereden, maar die kreeg ik er later toch af!”

Een dag later stond voor de rest van de mannen de Rabotop in Schoorl op het programma. In klassement over 7 mountainbike wedstrijden in de kop van Noord – Holland staat Henk 1e, kort gevolgd door Bram en dus moest het klassement verdedigd worden!

Met een hoop sterke deelnemers aan de start reed Bram naar een hele sterke 3e plaats achter Robbert de Nijs en Nederlands Kampioen Thijs Zuurbier. ” Ik ben superblij en had zeker niet verwacht dat ik op het podium zou rijden! Ik had goede benen vandaag bij de Rabotop Schoorl!” Nederlands kampioen Thijs Zuurbier werd eerste/ Robbert de Nijs tweede niet de minste dus… Henk werd 6e en Marcel kwam over de streep als 30e.

Bekijk hieronder een paar foto’s van weer een mooie weekend!:

Foto: Wilko van Dam

Foto: Wilko van Dam

Foto: Jaco Kleijwegt

Foto: Jaco Kleijwegt

marcelschoor

Foto: Arjan Schippers

Podium Rabotop Schoorl 2014

 

Foto: Remon Stroomer

Foto: Remon Stroomer

Een Reactie op “Rabotop Schoorl & Brouwersdam

  1. Erg leuk om zo inden vreemde op de hoogte te blijven van wat er zo gebeurt.
    Klasse gepresteerd weer mannen kijk alweer uit naar jullie volgende resultaten.

    Sportieve groet Mario

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s