Zwaar strand op Texel!

Een mooie, maar vooral zware strandrace vandaag op Texel.

Sven werd na een paar km hard onderuit gereden, maar kon gelukkig, al was het met met moeite, nog terug komen in de kopgroep en werd evengoed nog 9e! ”Erg jammer, benen waren meer waard dan dat…” Spoedig herstel Sven!

Bram werd na een sterke race keurig 12, met Henk, die volgende keer warmere handschoenen en overschoenen aantrekt ; -), daar vlak achter: “Zeer zware strandrace vandaag. Hele dag voor in de koers gereden. Kreeg het helaas behoorlijk koud aan mijn handen en voeten door het vele koude water. Net achter de 4 koplopers gefinisht, uiteindelijk 15e. Wel genieten om weer tussen de grote mannen in te koersen. ”

Roy werd 27e en Jacco reed na een super race naar de 40e plaats! Marcel had moeite met de loopstukken: “Tevreden met het fietsen vandaag, het lopen ging een stuk minder…De klassering viel daardoor wat tegen (58e), maar de verschillen waren niet groot vandaag, dus op naar de volgende wedstrijden!”. Jos kwam in het spoor van Marcel over de meet.

Vandaag dus niet iedereen tevreden, maar al met al toch weer mooie uitslagen tijdens de allereerste strandrace op het zware strand van Texel!

Strandrace Texel

Zoals het er nu naar uit ziet rijden de meeste van onze mannen volgend weekend de Rabotop in Schoorl en verdedigt Sven onze kleuren tijdens de Brouwersdam strandrace.

 

Meer foto’s en video’s volgen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s