Roy Beukers sluit aan bij Biketeam.nl

Nadat afgelopen zomer de plannen gesmeed werden om Biketeam.nl nieuw leven in te blazen als MTB strandrace team, begon het bij Roy toch wat te kriebelen.

Sinds begin 2012 het oude Biketeam gefuseerd is met het toenmalige Feenstra-Stevens (inmiddels Van Der Heide Mountainbiketeam), is Roy uitgekomen voor dit van oorsprong Friese UCI MTB Team. De afgelopen seizoenen heeft hij bij dit team veel geleerd dankzij de professionele begeleiding en van zijn teamgenoten. Mede dankzij hun heeft Roy een flinke progressie kunnen maken. De internationale wedstrijden en trainingskampen droegen daar ook zeker aan bij.

Profiel Roy Beukers

Maar met nog twee jaar als Belofte mountainbiker voor de boeg, en nog veel ambitie, wil Roy een meer individuele voorbereiding (met hulp van het Milremo-Beukers Biketeam) en een ander wedstrijdprogramma proberen. Een uitdaging, zeker gezien de perfecte ondersteuning van het Van Der Heide MTB team de afgelopen jaren, maar niet onmogelijk. De meer individuele aanpak biedt natuurlijk ook kansen.

Door de jarenlange prima samenwerking tussen Beukers Bike Centre en het Van Der Heide MTB team zal Roy al tijdens de komende strandraces te bewonderen zijn in de Milremo-Beukers Biketeam outfit. De nadruk zal echter liggen op het (inter)nationale Cross Country seizoen deze zomer. Welkom terug Roy!

roybeukers

Roy tijdens Hoek van Holland, nog in de kleuren van het Van der Heide team..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s