Europees Kampioenschap strandrace – Duinkerke

Top 10 op het EK!

Het parcours in het Franse Duinkerke bestond niet uit alleen zand, maar ook bosgrond, gravel en zelfs wat kleine stukjes modder hier en daar. Een hele mooie afwisselde race waarin Roy onze snelste man was en zeer sterk als 9e over de meet kwam 😃

De uitslagen van onze mannen: Roy 9e, Raphaël 27e, Robbert 34e, Bram 38e en Marcel kwam net buiten de top 100 (overall) binnen, maar wel 8e in de Master 3 categorie. Jos kwam helaas niet ver, daarover volgt later nog een update.

Komende weken zijn er even geen wedstrijden en dus is het tijd om te trainen voor Egmond-Pier-Egmond. Wil je met ons mee trainen? Dat kan op 25 en 28 december! Meer informatie: https://beukersbikecentre.nl/strandtrainingen-voor-egmond-…/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s