Milremo is terug!

Beukers-Milremo-Bram-Roy-Jos

Beukers-Milremo Biketeam!

Het zelfde team maar met een nieuwe naam. Nou ja, “nieuw”..? Na 3 jaar Pearl-Izumi (ook onderdeel van Shimano) zijn we vanaf dit seizoen weer terug op het oude nest! Milremo Custom Clothing ondersteund ons team met een uitgebreid assortiment kleding, die volledig naar onze wens is gemaakt. Ook wordt ons team ingezet om nieuwe items en stoffen te testen, om zo ook bij te dragen aan de ontwikkeling van nog betere fietskleding.

Beukers-Milremo-Jos-Roy-Bram-Ride

Kleuren

Al vanaf het begin van het Strandteam maken we gebruik van de hoofdkleuren “Process Blue” en “Fluo Yellow”. Deze kleuren wilden we dan ook behouden, maar wel met duidelijk zichtbare sponsoruitingen uiteraard!

Beukers-Milremo-Roy-Jos-Bram

Design: “Ripples and Dunes”

Of in het Nederlands: rimpelingen en duinen! 

In het nieuwe design vallen je vast de vele belijningen en strepen op. Deze zijn gebaseerd op de rimpelingen (wasbordjes) en duintjes die je vaak langs de vloedlijn op het strand tegen komt. Ze ontstaan door wind, golven en uiteraard eb en vloed. Dit wilden we graag in de nieuwe kleding verwerken. 

Overigens is ook aan de veiligheid op de openbare weg gedacht. De linkerzijde van de bovenkleding is bewust opvallend geel, hierdoor zijn onze renners beter zichtbaar in het verkeer.

Ripples en Dunes

Over Milremo

Milremo Custom Cycling Clothing (fietskleding op maat) is een merk dat is ontwikkeld voor en door sportieve fietsers. Het wordt exclusief geleverd door Shimano Europe. Milremo biedt een programma met volledig op maat gemaakte kleding en komt daarmee tegemoet aan de eisen van verschillende gebruikers. Milremo staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, en met het hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland, streven ze naar de best mogelijke service; zodat je zorgeloos kunt fietsen. Milremo kleding wordt in Europa geproduceerd.

Beukers-Milremo-Schommel

Beukers-Milremo-Jos-SIS

Milremo Kleding Beukers

Beukers-Milremo-Bram-Back

Beukers-Milremo-WipIn.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s