Beach Battle Wijk aan Zee

Mooie prestaties tijdens de Subaru BeachBattle Wijk aan Zee 👌


Voor het eerst dit seizoen bijna de volledige ploeg aan de start en de mannen hebben zich goed laten zien! Sven en Roy kwamen bij de eersten het strand op en ook Bram, Henk, Barend, Raphael en Jos zaten er goed bij. Marcel kon helaas een grote valpartij bij de start niet ontwijken en begon met achterstand zijn race. De gaskraan werd door de toprenners meteen opengetrokken en na de eerste doorkomst waren de kaarten al redelijk geschud en wijzigde de posities niet veel meer. De mulle stukken zand en de 18% klim elke ronde hakte er behoorlijk in maar de uiteindelijke klasseringen van het team waren prima! 

Roy (7e) en Sven (19e) zaten voor in de wedstrijd, maar vlak daarachter lieten ook Bram (28e), Henk (39e) en Jos (46e) zich zien. onze jongste renner Raphael deed het ook erg goed met een 56e plek in dit geweld en Marcel wist zich nog terug te rijden naar plaats 60. Halverwege was Barend (terwijl ‘ie goed in de wedstrijd zat) helaas betrokken bij een valpartij waarna hij de wedstrijd moest staken.

Jacco, Monique en Arno bedankt voor de topverzorging, de supporters voor het aanmoedigen en de organisatie en vrijwilligers voor een topwedstrijd!

Aanstaande zondag staat de Dijk tot Dijk race op het programma, een vroege start (8.30uur) in Den Helder, waarna er in Petten gekeerd wordt om weer terug te rijden naar Den Helder!

Foto’s door: Arjen Schippers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s