Zware laatste editie Hoek van Holland – Den Helder

Henk, Sven en Roy ontbraken, maar de rest van het team stond gisterochtend om 8.00uur tot in de tenen gemotiveerd aan de start in Hoek van Holland! 135 zware strandkilometers voor de wielen en dan ook nog met een flinke wind schuin tegen, dat beloofde een zware laatste editie van HvH-DH. En dat werd het ook ☺

Hoek van Holland Den Helder

De mannen hebben zich goed laten zien en gestreden voor wat ze waard waren, maar kwamen uiteindelijk net wat tekort voor de prijzen. Bij Schoorl aan Zee reed Sem nog (samen met Marc Kivits) aan de leiding en zaten Bram en Marcel S keurig in de grote achtervolgende groep. Maar na de zware passage van de Lagune in Camperduin spatte de eerste groepen uit elkaar.

Toen in Den Helder het zand uit de ogen gewreven was en qua tijd deel 1 en 2 (vanwege de neutralisatie bij de sluizen in IJmuiden) bij elkaar opgeteld waren, bleken Sem 27e en Bram 32e (was lekker doorgeschoven naar voren) geworden te zijn. Jos reed een zeer sterke wedstrijd wat een 48e plek opleverde, Marcel S (die lang van voren mee kon) moest wat plaatsen inleveren, maar finishte toch op een mooie 50e plaats in deze zware wedstrijd. Marcel B kwam na een goed laatste uur uiteindelijk als 77e over de streep.

Jacco en Roy bedankt voor de perfect verzorging, op naar zaterdag, dan wordt in Katwijk de 2e wedstrijd uit de topcompetitie gereden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s