Milremo-Beukers wordt Beukers-Pearl Izumi !

Milremo-Beukers wordt Beukers-Pearl Izumi !

Beukers Pearl Izumi Logo

Na ruim 2 jaar bijgedragen te hebben aan het vergroten van de naamsbekendheid van Milremo custom teamkleding, gaan we nu de hoogwaardige kleding van het fietskledingmerk Pearl Izumi (ook eigendom van Shimano) zo goed mogelijk in beeld proberen te brengen!

Pearl Izumi

Pearl Izumi is wereldleider in de productie van high-performance, high-tech sportkleding en -schoeisel voor fietsers, triatleten en hardlopers. Het beter maken van atleten staat centraal. Alles wat wordt gedaan, komt voort uit Pearl Izumi’s passie om de best mogelijke producten te ontwikkelen. Innovatie… Pearl Izumi werkt samen met topatleten van onder andere het BMC Racing Team en nu dus ook het Biketeam.nl om de beste producten te maken voor elke loper, fietser en triatleet!

De naam Pearl Izumi is afgeleid van “parel” en een gebied in Japan bekend om zijn heldere water:”Izumi.” Letterlijk vertaald betekend Pearl Izumi: “fontein van parels.”

Verheugd zijn we ook te melden dat Beukers Bike Centre, Storm Bikes, Shimano en Pro BikeGear aan ons team verbonden blijven als sponsor. En er is nog meer goed nieuws, ook snackbar Wip-In uit Callantsoog gaat het team ondersteunen! Ook de samenstelling van de ploeg is iets gewijzigd. Aart richt zich weer volledig op het voetballen en Jacco zal voor seizoen 2016/ 2017 vooral vaak aanwezig zijn als ploegleider.

Wip-in

wipin-banner

Een snackbar en een mountainbike team. Een rare combinatie? Wip-in is zeker niet zomaar een snackbar! De aardappelen van Wip-in worden in slechts 1 uur verwerkt van verse aardappelen tot vers gesneden frites om vervolgens heerlijk afgebakken in een puntzak te belanden. Gebakken terwijl u wacht en vers gesneden. En wachten hoeft niet eens… Bestellen en betalen kan namelijk ook via de Wip-in app! Ook de vers gebakken hamburgers worden altijd geserveerd met de meest verse ingrediënten. Een verantwoorde snelle snack zo bewust mogelijk bereid.. Dat is Wip-in sinds 1970. En ja ook als fietser moet dat af en toe kunnen!

Het nieuwe design is een combinatie van het Pearl Izumi Factory Team ontwerp en de vertrouwde verticale strepen van onze huidige kleding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s