Jos, onze sloper, nu zelf gesloopt… (update)

Josstrandprofiel
Onze nestor, iceman en guru Jos is vandaag zwaar gevallen op de steltonplaten in Bergen aan Zee, waar we tijdens de Strandrace Castricum-Camperduin-Castricum even van het strand af moesten. Hij heeft daar lang gelegen voordat hij uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd werd, daar werden diverse scheurtjes in het bekken geconstateerd.

Morgen wordt er door de doktoren beslist wat er verder moet gebeuren. Via deze weg speciale dank aan Nico en 2 (voor ons onbekende) dames die hun wedstrijd hebben opgegeven om Jos ruim een uur bij te staan.
Ons wedstrijdverslag volgt later zoals jullie zullen begrijpen, maar wij weten : Jos komt sterker terug, Vinokourov werd olympisch kampioen na een bekkenbreuk.. 🙂

Wil je een berichtje achter laten voor Jos? Doe dat dan hier onder of op onze Facebook pagina, Jos leest mee…

Update 18/03: De scheuren in zijn bekken ( oa. schaambeen) kunnen niet worden geopereerd en rust is dus de enige manier om te herstellen. Na een paar dagen ziekenhuis is Jos inmiddels weer thuis, waar hij 6 weken lang rust met houden.. Sterkte sloper!

Een Reactie op “Jos, onze sloper, nu zelf gesloopt… (update)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s