Marcel Snippe

The men in black, nu in Beukers – Pearli Izumi kleding.

Naam: Marcel Snippe
Geboortedatum: 30-08-1971
Woonplaats: Julianadorp
Gezinssituatie: Gelukkig getrouwd met Kathleen, trotse vader van Max & Cleo.
Categorie: Amateur & Master
Hobby’s: Spinning les geven bij Fitnesscentrum Classic Gym in Julianadorp.
Lengte: 1.97 cm
Gewicht: Under construction..
Werk: Coördinator opleiding Sport & Bewegen, Den Helder – ROC Kop van Noord-Holland.

Mijn band met Beukers gaat ver terug in de tijd..

Begin jaren ’90 ben ik in contact gekomen met Marcel & familie Beukers. Als talentvol triatleet waren zij – als 1 van de eersten – bereid mij te ondersteunen met materiaal, onderhoud & goede raad.
Toen mijn sportcarrière een vlucht nam, was er sindsdien 1 zekerheid: de naam Beukers Bike Centre was altijd op mijn tenues terug te vinden!
Ben o.a. 2x Nederlands kampioen winter triatlon geworden, altijd op door Beukers geprepareerde fietsen.

Toen mijn top sportcarrière eindigde, was ik eind twintig en leerde ik mijn vrouw Kathleen kennen. Samen hebben we 2 geweldige kids gekregen, Max de voetballer & Cleo de ruiter.

Marcel Snippe Fietsen

Wel moest ik toen nog gaan bedenken “wat ik later wilde worden?” Uiteindelijk in het onderwijs terecht gekomen bij de opleiding Sport & Bewegen in Den Helder als docent.
In de jaren daarna me – tot volle tevredenheid – gefocust op mijn gezin en opleidingen gevolgd om ook in mijn baan te kunnen groeien.
In de jaren die volgden groeide ik niet alleen in mijn nieuwe leven.., maar ook fysiek!

En dan komt er uiteindelijk zo’n dag dat je denkt: En nu is het mooi geweest..

Had wel al eens vaker gelezen “als de kinderen wat ouder worden, ga je weer een nieuwe fase in..” Nou, ik kan nu uit ervaring vertellen dat dit klopt: als je na 15 jaar op non-actief weer gaat beginnen, is het inderdaad een hele nieuwe fase! In de eerste weken kwam ik na een rondje van 35 min. al helemaal kapot thuis.. Snapte gelijk weer waarom ik het 15 jaar ook niet echt had gemist! De weken daarna toch maar doorgepakt en de trainingsduur heeeel langzaam opgevoerd. Eerste doel was om op de weegschaal weer 2-cijferig te worden..
Na een half jaar trainen is dit doel behaald. Het heeft me – naast het gewichtsverlies – ook nieuwe energie & nieuwe uitdagingen gegeven. Kan het iedereen aanbevelen!

Doelstelling – vooraf – was om mezelf klaar te stomen voor het strandseizoen 2017 & 2018.

Voel me gezegend er weer tussen te kunnen staan, en daarnaast ook bijzonder trots om – wederom – in het Beukers-shirt rond te mogen rijden!
Hoop mijn teamgenoten van dienst te kunnen zijn & het shirt eer aan te doen.
Tot ziens op het strand!