Sponsors

Zonder sponsors geen Biketeam.nl, zo simpel is dat. Hieronder volgt een overzicht van de bedrijven die het mogelijk maken om de bikers op hoog niveau te laten presteren. Klik op de logo’s voor een verwijzing naar de websites:

 

Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies! Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel!

 

Milremo Custom Cycling Wear is ontwikkeld en exclusief verkrijgbaar door en bij Shimano. Met het hoofdkantoor in Nunspeet, Nederland, biedt Milremo een volledige line-up die de behoeften van iedere fietsliefhebber dekken. Van toerrijder tot profs en alles daar tussen in! Milremo staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en een hoog service niveau, om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van het fietsen op de best mogelijke manier.

Pearl Izumi. Fietskleding van hoogwaardige kwaliteit.

 

Shimano Benelux

Shimano is een wereldwijde producent van fietsonderdelen en accessoires. Het maakt niet of je wielrenner, mountainbiker of recreatie fietser bent: Shimano producten helpen je bij het verbeteren van je prestaties en maken het fietsen nog leuker!

 

De definitie van Storm volgens de Dikke van Dale :”…een gemiddelde windsnelheid van 75km per uur over meer dan 10 minuten (windkracht 9 op de schaal van Beaufort).” Onze omschrijving van het merk Storm is: Een individuele fiets voor mensen met een bijzondere smaak. So, are you born to ride a Storm?

De definitie van Storm volgens de Dikke van Dale :”…een gemiddelde windsnelheid van 75km per uur over meer dan 10 minuten (windkracht 9 op de schaal van Beaufort).” Onze omschrijving van het merk Storm is: Een individuele fiets voor mensen met een bijzondere smaak. So, are you born to ride a Storm?

Gripgrablogosite

GripGrab. De beste (en warmste) handschoenen, overschoenen en sokken voor op de fiets.

wipin-banner

Een snackbar en een mountainbike team. Een rare combinatie? Wip-in is zeker niet zomaar een snackbar! De aardappelen van Wip-in worden in slechts 1 uur verwerkt van verse aardappelen tot vers gesneden frites om vervolgens heerlijk afgebakken in een puntzak te belanden. Gebakken terwijl u wacht en vers gesneden. En wachten hoeft niet eens… Bestellen en betalen kan namelijk ook via de Wip-in app! Ook de vers gebakken hamburgers worden altijd geserveerd met de meest verse ingrediënten. Een verantwoorde snelle snack zo bewust mogelijk bereid.. Dat is Wip-in sinds 1970. En ja ook als fietser moet dat af en toe kunnen!

 

Pro Onderdelen

De missie van Pro is eenvoudig: De beste mensen gebruiken om de beste producten ter wereld te maken. Ontwerpen, ontwikkelen, testen, aanpassen, verbeteren en fine-tunen van de belangrijkste stukjes op je fiets. Samen met de beste rijders, ontwerpers en ingenieurs ter wereld! PRO: Powers Your Performance.

Named Sport. Sportvoeding

 

schermafbeelding-2016-11-15-om-12-54-16

ROTOR Bike Components: Cranks, Q-Rings, INpower


Lazer Helmets.

Schwalbe banden.

 

OGIO

Sporttassen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s