Al onze mannen bij de eerste 100 en een 5e plaats voor Barend in het combi klassement tijdens Egmond – Pier – Egmond

Egmond Pier Egmond 2020

Al onze mannen bij de eerste 100 en een 5e plaats voor Barend in het combi klassement tijdens Egmond – Pier – Egmond 😃💪

Met de harde wind tegen tot de Pier zat de complete Biketeam ploeg in de voorste grote groep en we wisten dat het bij het keerpunt moest gebeuren. Met 5/6 in de rug werd het ‘vliegen’ en kwam Robbert heel sterk voorin het strand weer op na het met kort daarachter Raphael en ook Roy.

Met snelheden van boven de 50km/u op de terugweg leek het wel een tijdrit en was het flink afzien! Roy, die donderdag nog overwoog om niet starten, begon na Wijk aan Zee op gang te komen: ’’Ik was helaas niet fit deze week, maar gelukkig voelde ik me vrijdag avond weer goed genoeg om mee te doen! Ik miste wel net dat beetje extra wat ik normaal wel heb op het keerpunt waardoor ik de aansluiting verloor. Het ging langzaam al beter en uiteindelijk kwam ik nog als 18e over de streep!’’

Daarachter was het Raphael die als 26e over de meet kwam. Na het winnen van de jeugdeditie mocht hij dit jaar voor het eerst bij de ‘grote mannen’ mee en reed hij dus meteen bij de eerste 30!

Sven werd 36e, Bram 44e, Robbert 54e, Barend 59e en Marcel 89e. Al onze mannen dus bij de eerste 100 😃💪

Barend had zaterdag nog niet genoeg gedaan en ging vandaag nog voor de halve marathon. Zijn verslag:

‘’3 weken geleden onder het genot van een alcoholische versnapering besloten om voor het eerst in 18 jaar weer is een hardloopwedstrijd te gaan doen. Verstandig: nee Uitdaging: ja.. Op het strand van Egmond tot Castricum gewoon in de grote kopgroep. Motor met camera ernaast, veel publiek en een fantastische sfeer. De laatste 5 a 6km werden een gigantische lijdensweg. 3x een rondje park joggen was (ondanks wel fanatiek fietsen) toch echt veel en veel te weinig aan voorbereiding🙈 Vond het fantastisch om weer is een dagje “loper” te zijn….’’

Uiteindelijk finishte hij in een zeer nette 1 uur en 20 minuten en dat zorgde voor de 5e plaats in het combi klassement!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s