Ouderwets zware “Duin tot Duin” strandrace! 💨💨

Ouderwets zware “Duin tot Duin” strandrace! 💨

Ons hele Strandteam stond aan de start gister en dat het een “zware” zou worden hadden de mannen tijdens het inrijden al door 😜. Windkracht 6/7 (die ook meer uit zee begon te waaien) en een niet al te makkelijk en smal strand zorgden er al snel voor dat het startveld uit elkaar geslagen werd.

Jos was niet fit vandaag, startte wel maar haalde helaas de finish niet. Bram daarentegen was onze man van de dag, helemaal in z’n element tijdens deze zware omstandigheden en reed z’n eerste top 20 plek dit seizoen (18e)! Hij werd gevolgd door Roy (23e) en ook Barend komt steeds meer op stoom. Hij liet dat zien met een sterke 31e plaats.

Mooi was ook dat we Sven weer in actie zagen, hij liet de sprint van zijn groep voor wat het was, finishte als 41e, maar gaat volgende week voor meer 💪. Raphaël was zelf niet echt tevreden met zijn 42e plaats, maar wij wel 😀 Topuitslag in dit startveld! Robbert werd 46e en Marcel werd 70e vandaag (2e Master 50), ook niet verkeerd tussen de “jonkies”.

Op naar het Europees Kampioenschap, volgende week in Dunkerque (Frankrijk)!

Foto’s door Wim Lemmers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s